Annemette Juul Pedersen

STEMNINGSFYLDTE KLANGE

Jeg er uddannet klassisk musiker med fagot som hovedinstrument og har arbejdet i mange år som professionel musiker i forskellige symfoniorkestre, små ensembler, skolekoncerter, musicals, og andre musikalske sammenhænge.

Jeg har også en uddannelse i Musikpædagogisk brobygning. En uddannelse hvor formidling og undervisning er i højsædet. Jeg har i mange år arbejdet med formidling omkring dét at lytte, og at finde ind i musikkens mange nuancer. Jeg har også undervist i mange år, og underviser i øjeblikket på Den Jyske Sangskole, og Herning Musikskole.

Sideløbende har jeg arbejdet med lyd og musik i kombination. Jeg bruger sangskåle, kora, stemme og andre instrumenter, som egner sig til at skabe lyd.

Jeg skriver også fortællinger som jeg sætter ind mellem musikkens og lydens præsentation.

Jeg beskriver nedenfor to forskellige koncerter, som jeg kan tilbyde.

Den ene er en koncert, hvor man kan høre et af de sjældne instrumenter (fagotten) helt solo.

Den anden er en koncert sat sammen af ord og lyd.

KONCERTBESKRIVELSE

KONCERT 1

Koncert med et af de mere sjældne instrumenter: fagotten. Fagotten er den dybe træblæser, som også spiller smukke syngende melodier. Denne koncert sammensættes af forskellige stykker og sange, som egner sig godt til fagotten alene. I mellem de forskellige stykker fortæller jeg om musikken jeg spiller og om kunsten af lytte ind i musikken.

Varighed 45-60 min alt efter behov

Praktiske behov: jeg medbringer selv det, der skal bruges.

KONCERT 2

En koncert sat sammen af fortællinger, digte, musik og sang. Teksterne er beskrivelser af natur, livet, refleksioner og finurlige historier til eftertanke. Jeg bruger syngeskåle, kora, stemme og andre instrumenter som kan underbygge ordene i teksterne. En koncert som giver en pause til eftertanke og til at lade sig føre gennem et univers af historier.

Varighed: 45-60 min alt efter behov

Praktiske behov. En stol, et bord, et glas vand

HENVENDELSE:

musicspeaks4all@gmail.com 

Tlf. 20 46 60 01

www.MusicSpeaks.dk

 

Kategorier: , ,