Jazz – Sørensen & Pedersen

Musik og Sang

De to garvede musikere leverer Lounge Jazz med kendte jazznumre med varme og hygge og med genkendelsens glæde.

 

Mange nikker genkendende til klassiske jazznumre som Petit Fleur, Basin Street Blues, All of me, Do you know what it means, Si Tu Vois Ma Mére og mange flere. Måske husker man ikke titlen – men musikken sidder i hovedet på os alle sammen. ”Og vi veksler mellem gamle Big Band numre i dansestil og -tempo til mere rolige og ikoniske melodier, så der bør være noget for alle ører!”, udtaler de to gutter.

Og det er netop det de ønsker – folk skal kunne lide deres musik, ligesom de selv kan! Nu kan du høre numrene spillet af en duo, hvor kun klarinet/tenorsax samt piano sørger for hele lydbilledet – en musikalsk og minimalistisk oplevelse for dine ører. Vores musikalske mål er er: ”Hvor meget god musik kan vi lave med hvor lidt?”

Repertoiret er kendte numre fra jazzens barndom – med en storhedstid i 1920`erne og 30`erne – og vi prøver at holde os til numre skrevet før 2.verdenskrig/1950. Men trods alderen ”holder” musikken, og kan spilles med nutidens stil og glød. Den lille besætning og udbuddet af deres numre appellerer til mindre spillesteder, ferniseringer, caféer, receptioner og lignende.

Preben på piano og Michael med sin klarinet/sax har begge spillet hele livet, og de mødtes tilfældigt i musikken under en ”Coronapause”. Og så opdagede de, at de har en fælles opfattelse af jazz`en – og mange af de snart 100 år gamle numre, der stadig spilles. De har begge spillet Jazz og Big Band. Michael har desuden spillet meget folkemusik, og de er begge aktive i andre musikalske konstellationer.

Vi mødes i Jazz`en! – Bedste hilsener fra

Preben & Michael

 

Lyt til os på FaceBook: Jazz – Sørensen & Pedersen

Youtube: Sørensen og Pedersen Jazz godbidder

 

HENVENDELSE:

tlf: 29 66 26 68 eller 27 11 59 57

medie: Facebook