Karsten Mathiasen

OMSORGSFORTÆLLINGER OG GAVTYVEHISTORIER

Er født i 1952 i Jylland og har haft et spændende liv, som giver stof til en del af hans fortællinger. F.eks en perlerække af historier fra hans egen skæbne med overskriften “Fra bondedreng til cirkusdirektør”. Hvordan går det lige til, at en husmandsknægt fra Jylland ender som cirkusdirektør i Faxe? Det var ikke nogen forudsigelig vej, eller nogen lige vej. Og kedeligt har det heller ikke været! Umiddelbart får disse fortællinger tilhørerne til at mindes muntre sider af deres egen barndom.

Karsten arbejder med et begreb, han kalder “omsorgsfortælling”, d.v.s. fortællinger som lindrer og gør godt for tilhørerne. Han har f.eks. siden oktober 2012 kørt et projekt med godnathistorier for de ældre hver mandag aften på Hylleholtcentret i Faxe Ladeplads. “Så slapper vi dejligt af og sover så godt” siger beboerne.

En stor del af Karstens fortællinger består af beretninger om forsoning og tilgivelse, kombineret med sjove gavtyvehistorier. Samt eventuelt lidt fra guldgruben med historier om “Jordbær Christian”, som Karsten selv har indsamlet fra sit lokalområde å Sydsjælland.

Emner kan evnt. aftales på forhånd.

Læs mere om Karstens meritter som fortæller på www.gavtyvehistorier.dk

HENVENDELSE:

cirkus@bella-donna.dk