Kim Røge og Anne Cecilie Nesager

KLASSISKE MUSICALS, JAZZ, POP OG ROCK

Den danske sangskat, de kendte musicalklassikere og de største showhits Kim Røge er uddannet i skuespil, sang og dans på Det Danske Musicalakademi, har medvirket i adskillige musicals sammen med blandt andre Stig Rossen, Peter Belli og Jesper Lundgård, samt gæstesolistoptrædener hos flere store danske orkestre.
Kim kommer efter aftale enten alene eller sammen med sin professionelle show- og musicalpartner Anne Cecilie Nesager. De to arbejdede første gang sammen i 2003 på Stig Rossen og Mikkel Rønnows internationale nyopsætning af den kendte og elskede musicalklassiker Les Misérables og indledte efterfølgende et bredt musikalsk samarbejde.

Genre- og erfaringsmæssigt spænder Kim og Anne Cecilie fra klassisk musicalsang over jazz til pop og rock – to alsidige og sikre stemmer, der rummer alt fra det højtidelige over det rørende og inderlige til rendyrket, smittende power! Og som en rød tråd gennem det hele udtrykker en stor glæde ved og respekt for musikken og de oplevelser, den giver os alle.

HENVENDELSE:

kimroge@mail.dk